Om du vill ha din bubblande fläderdryck till midsommar, får du hålla tummarna för att flädern blommar ett par dagar innan. Bubblet behöver vila mellan 2 till 4 dagar för att få sin härliga champagne-karaktär. Det är gott med fläder, och extra festligt med fläderbubbel och lite mallig kan man vara när man smäller upp korkarna och serverar sin egengjorda champagne med jordgubbar, citron och vackra isbitar med blommor i.
Här kommer även några andra smarriga saker du kan göra med din fläder. Bland annat det bästa jag någonsin gjort…. (förutom mina barn dåra ;))
4 comments
[…] Anettes Fläderchampagne! […]
Läckert, detta måste provas. Hoppas verkligen på att kunna hitta några blommor i år. Ont om dem i Göteborg :/
Vilken trevlig sida du har, hit lär jag komma med jämna mellanrum. Bokmärkt och klar 🙂
Håller tummarna för att du hittar fläder och tackar för komplimangen! Välkommen åter 😉
Å det där låter helt ljuvligt! Nu måste jag ragga upp ett fläderträd 🙂
Comments are closed.