I år är det meningen att jag för allra första gången ska bada i en isvak. Det borde vara lite som en rening inför nästa år. Efter badet erbjuds det bastu, grillning, middag och dans in på småtimmarna. Vi får se om jag vågar 😉
Efter det kan det vara smarrigt med en liten munsbit att locka smaklökarna med. För bad eller ej, mat och vin kommer alltid vara i fokus. Kanske kommer jag även detta år smaska på en laxtartar. Det är något av det godaste jag vet och passar så hiskeligt bra till champagne. Vill du också göra min asiatiska laxtartar och servera den på knaprigt friterat rispapper så hittar du receptet här nedanför. Men här finns även andra små aptitretare som är utomförträffliga att starta en middag med… lite amissar eller på franska Amuse bouche (nöje för munnen)… Här finns torsk med rouille och parmesan, Arrancini, pilgrimsmusslor med blomkålskräm och brynt smör, Jordärtsskockssoppa med topp, Pissaladier samt en liten toast med gravad oxfile och löjrom. MUMS!
Laxtartar på friterat rispapper…en liten munsbit att locka smaklökarna med
8,7K
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg