Har ditt surdegsbröd blivit hårt och torrt? Då kan du skratta dig lycklig för du ska absolu inte slänga det. Du kan nämligen göra en massa gott av det bröd du inte vill använda till frukostmackan. Det kan till exempel bli en smaskig panzanella – det vill säga en italiensk brödsallad. Det kan bli det bästa ströbrödet du någonsin haft. Eller så gör du mumsiga krutonger som du kan använda till sallader och soppor. Jag smaksatte mina med vitlök och timjan men du kan använda det du gillar bäst. Receptet hittar du här nedanför. Men stopp och belägg du får även mumsiga recept på det andra du kan göra… Klicka på bilderna så kommer du rätt!
Gammalt bröd blir krutonger till sallader och soppor till exempel Panzanella
204
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg