Kanske är den klassiska söndagssteken något av det godaste jag vet. Tunna skivor av perfekt rosa kött som serveras med silkesmjuk gräddsås, sötsyrlig gelé och kokt potatis (som självklart mosas i såsen till en härlig gegga. Elegant? Nej! men galet gott). Men som ni alla vet så är omväxling av största vikt. Idag levererar jag en alldeles speciellt god macka som alla andra mackor bara är gott pålägg mellan två brön! Men änd Steak & Onion sandwich… jag dräglar ymnigt!
I en Steak & Onion sandwich serveras ultratunna stekta strimlor av köttet tillsammans med bland annat tre olika sorters karamelliserad lök mellan smörstekta frasiga brödskivor. Dessutom fyller jag smörgåsen med örtig gremolata, ruccolablad, dijonsenap, majonäs och god lagrad ost som självklart smälter så där lagom härligt. Mackan ska vara välfylld men inte för hög. Precis så där perfekt så att man kan ta en rejäl tugga och få alla delar med sig i munnen. Det får mer än gärna bli kladdigt men det ska banne mig inte vara omöjligt att äta.