När jag kikar på min rapportering för den här hemsidan kan jag nästan inte tro mina ögon. Det verkar som om det är många, ja riktigt många gillar det jag gör och jag tackar innerligt för det. De recept ni verkar gilla bäst är de sex jag har bild på här nedanför. Jag är stolt över att ni gillar min sillförrätt eller som vi kallar den i min familj Faster Ullas smördegspaj. Att ni tycker om min snabbrimmade torsk med sandefjordssås är jag inte heller förvånad över. Inte heller Oxfile skog och hav en förrätt som passar utmärkt till champange. Nöjd över att ni kan bortse från den något o-fotogeniska bilden av min take på Julia Childs Boeuf Bourguignon samt julmustsåsen. Men tackar och bockar även för att ni gillar hjortron- och pepparrrotssåsen till rökt lax.
Trots att jag inte längre jobbar som mat- och vinskribent eller kokboksförfattare är jag innerligt glad och tacksam för att jag kan fortsätta med vin och mat på det här sättet. Det är som ni kanske förstår en av mina största passioner, och jag har massor av fina minnen av jobb jag gjort och resor jag varit på i maten och vinets namn.
Jag kommer att fortsätta lägga ut recept tills det inte känns roligt längre. Ni som läser och peppar är en stor del av livet som digital receptkreatör. TACK & BOCK för detta år. Nu kör vi på ett till!