Jag fick precis en sammanställning från Monster Insight och det är skojig läsning. Dels så ser jag hur många det är som är inne och kikar på min sida. Tack för det allihopa 😀 och dels ser jag säsongen favoriter. Det gör mig riktigt glad för det verkar som ni är många som tar vara på citronerna efter att ha gjort flädersaft, att ni tycker mycket om min faster Ullas smarriga förrätt med matjessill. Men även den vinkokta pastan med karamelliserad lök och svamp ligger fint till. Ett recept som alltid ligger på topp är den snabbrimmade torskryggen med sandefjordssås. Jag förstår er för det är recept som är riktigt goda. Men hörrni! varför inte prova några varianter på ovan. Jag puffar alltså för lika goda grejor som också är värda att njutas.
Här kommer alltså dricka på rosenblad (romantiskt, vackert och gott) Min frasiga löktarte, som är minst lika god som Ullas förrätt med matjes. En marinerad grillad fisk med fänkål citron och ett smör med grillad citron, vitlök och parmesan. Ja och så pastan då, en snabb rackare som får dina smaklökar att fara till himmelen.



