På sommaren är det oftast ganska lätt att laga mat för mig. Det enda jag egentligen är sugen på är filmjölk med färsk frukt, grillat, sill och färskpotatis och så sallader av olika slag. Det bästa med sallader är att du kan göra det på nästan allt och framför allt det som du grillat kvällen innan. För tänk en god asiatisk biffsallad på köttet du åt till middag. Eller en smarrig laxsallad med pepparrot- eller hjortronsås på fisken som slängdes på gallret tidigare. Grillade grönsaker blir som nya tillsammans med feta- eller getost och en smarrig dressing. En burk tonfisk tillsammans med ägg, gröna bönor och lök blir en nicoise och när jordgubbarna som blivit över får sällskap av chili, tomater och burrata så sjunger änglarna och även dina smaklökar! Ja, Det är verkligen hur lätt som helst att göra stordåd på gårdagens kvällsmål. Här nedanför hittar du några förslag på sånt man kan slänga ihop. Nedanför hittar du 3 olika sorters potatissallad, prova allihopa vettja och säg vilken du gillar bäst!
Har vi pratat om sommarens bästa restmat, salladen?
840
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg