Anette Rosvall
Kokboksförfattare, receptkreatör, mat- & vinskribent,
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt med mig!

Påskens lättaste efterrätt

by Anette Rosvall 2022/04/16
written by Anette Rosvall 2022/04/16
Skriv ut receptet
1,5K

Nu är det påsk, och jag har förstått att ni är många därute som planerar era måltider i god tid. Det är smart och jag önskar innerligt att jag var likadan. Jag brukar handla med magen och går i affären och känner efter vad jag är sugen på. Eller så öppnar jag kylen och tittar vad som finns där. Du skulle bli förvånad över hur mycket som faktiskt finns i mitt kylskåp. Jag kan visa en bild sen, men nu skall vi snacka påsk och efterrätt.

Receptet som jag delar med er nu kan både vara påskens absolut enklaste efterrätter. Men om man vill och är på det humöret så går det att göra varenda steg från grunden.

Det enkla sättet kommer först… Gör så här: köp en burk inlagda persikor, vispa lite grädde. Här kommer det trixiga i receptet. Köp en färdig rulltårta eller mycket bättre låt någon duktig baka en, dela den sedan systerligt i tjocka skivor. Klutta på grädde och toppa med persikan. Här nedanför får du det mycket godare men också lite trixigare

#Blogg100ägglättpåskplanering
0 comments 0 FacebookPinterestThreadsBlueskyEmail
Anette Rosvall

Föregående inlägg
Lasagne med lamm & andra goda rätter med lamm till påsk.
Nästa inlägg
Tortelloni med brynt smör, rostade hasselnötter och parmesan

Du borde verkligen prova det här också!

Smarriga tillbehör till grillat. Nu kommer såserna!

2025/07/08

Smarriga tillbehör till grillat. Nu kommer rörorna!

2025/07/07

Sommar betyder sallad bland annat en smart italiensk...

2025/07/02

Vinprovning med Pinot Noir – 3 kontinenter –...

2025/06/30

Vädret kräver lite varma soppor också!

2025/06/26

Han önskar sig cheesecake på sin födelsedag.

2025/06/25

Firar med bubblor och små briocher

2025/06/24

Vaska inte kaffet! Nej gör istället Islatte istället

2025/06/23

Nu kommer värmen snart dags för fläder, rabarber...

2025/06/17

Kan inte få nog av svalkande soppor –...

2025/06/16

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Sugar, spice & everything nice!

Att äta och dricka det måste man ju. Jag vill hjälpa dig att då det charmigt, vackert och gott. Här på min sajt hittar ni sött, salt och allt där i mellan. Jag som skriver är en mat- och vinnörd så på den här sajten finns recept, vintips, radioinslag, artiklar om resor som jag gjort och kanske ett och annat tips på var du äter och dricker gott.

Keep in touch

Twitter Instagram Pinterest Snapchat

Recent Posts

  • Smarriga tillbehör till grillat. Nu kommer såserna!

    2025/07/08
  • Smarriga tillbehör till grillat. Nu kommer rörorna!

    2025/07/07
  • Mer romantik, kärlek och rosa viner till folket!

    2025/07/03
  • Sommar betyder sallad bland annat en smart italiensk panzanella

    2025/07/02
  • Vinprovning med Pinot Noir – 3 kontinenter – 3 uttryck av elegans

    2025/06/30

Categories

Tags Cloud

#Blogg100 Anette Rosvall asiatiskt bakat blåbär choklad dessert dricka efterrätt fest fisk fredagsmys fredag tillsammans frukt förrätt gott grilla grillat hallon korv kyckling kärlek kött köttfri måndag lätt långkok Mat&Dryck midsommar mums nyår ost paj party rabarber recept räkor sallad smör soppa svenskt kött tips tävling tårta vardag vitt vin

Instagram

Hör av dig till mig!

Har du en fråga, en kommentar, ris eller ros. Vill du samarbeta på något sätt eller har du bara något fint att säga. Jag viill gärna höra vad du har på hjärtat! Skicka ett meddelande via någon av mina sociala medier. Klicka på ikonerna här bredvid, jag svarar så fort jag kan!

Ticketack!

Facebook Instagram Email
Anette Rosvall
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt med mig!