Att först rosta morötter, göra en slät och smakrik kräm. Att sedan till perfektion steka en gyllene yta på pilgrimsmusslor. Att till sist lägga ihop dessa två godsaker på en sked, dekorera med lite dill och bjuda sina vänner på. Det kan jag lova är ett mycket lyckat koncept. Den här lilla godingen passar som en ammis – det vill säga en Amuse-bouche som är franska för att låta munnen njuta. Tro mig din mun kommer verkligen njuta, det gjorde verkligen min. Ja till den milda grad att mina ögon tårades. Det här var en av rätterna som jag bölade mig igenom på den middag med vänner jag berättat om tidigare. Ja, ni vet den med Karros heta räkor, Anna Antonias risotto med pilgrimsmusslor och Davids hummersoppa (recept på den kommer senare)
Jag lovar dig med handen på hjärtat att alla dessa fyra rätter passar som handen i handsken på vilket kalas som helst. Du får även lite goda dryckestips om du klickar på länkarna. Så prova vettja!