Det har blivit lite mycket sås på sista tiden här hos mig jag vet! Men jag måste dela med mig av en till… För potatiskaka, entrecote och rödpang tillsammans med en fyllig tomatsky är recept för ett riktigt gott fredagsmys om du frågar mig. Så du börjar med att riva potatis grovt, pressar ut stärkelsen. Låter smöret smälta och få lite färg i pannan sedan trycker du ner potatisrivet och låter det sakta få knaprig yta medan innanmätet blir mjukt och följsamt. (fullt recept på potatiskaka hittar du här) När du vänt kakan kan du låta köttet få samma uppmärksamhet. Stek det i en panna med vitlök och rosmarin tills du får det precis som du vill ha det. Medan det sedan vilar kluttar du i tomatpure och en skvätt vin i pannan, vispar ur och sedan har du en ljuvlig och alldeles utomförträffligt god middag. Vill du ha receptet på såsen? Klart du vill!
Potatiskaka, entrecote, tomatsky och rödpang…
816
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg