Ibland åker jag till en asiatisk affär som ligger i ett industriområde i Upplands Väsby och fyller på mina förråd av soya, fisksås, palmsocker och diverse kryddor. Senast jag var där så hittade jag udonnudlar. Jag älskar udon, för de är tjocka, mjuka och tar upp smaken av det de serveras med så bra. Jag köpte såklart ett par påsar! Min första rätt blev en smakrik buljong som i mitt fall serverades med en stekt entrecote i tunna skivor. Det hade kunnat bli lika gott med tofu eller svamp så du väljer så klart hur du vill servera dina nudlar. Surpla och njut!
Udonnudlar med smakrik buljong
1,2K
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg
7 comments
Hur förvandlar jag entrecote till kycklingbitar :).
Vill du inte äta entrecote? I så fall, tycker jag du skall köpa riktigt bra kycklingfile m skinnet kvar istället.
Vad heter butiken och vart i Väsby ligger den? // norrortsbo
Den heter Thai Fong och ligger på Generatorgatan 19 närmare Arlandastad än i Upplands Väsby.
Stort tack sigtuna här så ännu bättre 🙂
Men hur har du lyckas gömma din fantastiska blogg för mig så länge? Jag har ju följt dig på twitter ett tag och förstått att du är helgrym på mat och bak. Fina bilder och läckra recept, speciellt sesamstekt entrecote med udon nudlar 🙂
Bättre sent än aldrig 😉 Hoppas du hittar massa gott nu när du är här, och du, Väkommen!
Comments are closed.