Anette Rosvall
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt
Anette Rosvall

Kokboksförfattare, kreatör, mat- & vinskribent,

  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt

Vem vill inte ha hårda paket till jul? Än finns det tid.

by Anette Rosvall 2020/12/18
written by Anette Rosvall 2020/12/18

Än finns det tid till hårda klappar under granen till Julafton. Mina bästa presenter har alltid varit och är fortfarande böcker. Helst böcker som handlar om mat och dryck eftersom jag gärna delar med mig av min passion för livet goda 🙂 Idag tipsar jag på STAR FM om fyra riktigt bra mat- och dryckesböcker som jag redan lagt vantarna på.

Vin med ny adress – Alf Tumbles roliga bok som på ett smart och intressant sätt berättar om alla de nya länder och regioner som ploppar upp som svampar. Han berättar om stället och ger tips om vin ifrån densamma samt förklarar lite varför vinet smakar som adressen.

Jakten på en perfekt Dry Martini – Att bli riktigt bra på något kräver övning. Författaren Hans-Olov Öberg och cocktailmästaren Emil Åreng har slagit sina kloka huvuden ihop för att hitta den perfekta Drajjan!

Kakboken av Karoline Tegelaar är den tunga och bästa boken för dig som vill baka veganskt. Hon har lagt ner enormt mycket tid och arbete på att få fram de perfekta recepten.

Min Skånska Kokbok – Anna Billling – vänder vår uppmärksamhet mot Skåne och Danmark om skånsk och dansk mat och jag ska absolut prova Annas variant på smörrebröd. Serverar dem så klart med en öl från Helsingborg.

En fin tredje advent tillönskas också!

0 comment
0
FacebookPinterestEmail
Anette Rosvall

previous post
Två bra recept på kladd-goda ribs, tomatmarinerade med röksmak eller Country sweet & sour.
next post
Förädla dina rester gör snittar med ädelost, grönkål och lök

You may also like

Var inte rädd för söta viner!

2021/01/16

Korv med potatismos på planka

2021/01/14

Kyckling med skummad dragongrädde, primörer, risotto med tryffel...

2021/01/09

Rostad blomkål från Tel Aviv

2021/01/04

Potatisbröd med rökt lax

2020/12/21

Viktigt att tänka på procenten till jul –...

2020/12/13

Så var det ju det där med bearnaisen!

2020/12/06

Jag vägrar en jul utan portvin och annat...

2020/12/04

Vi måste ju ändå snacka om glöggen tre...

2020/11/27

Bearnaise battle – en landskamp i sås

2020/11/15

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Sugar, spice & everything nice!

Att äta och dricka det måste man ju. Jag vill hjälpa dig att då det charmigt, vackert och gott. Här på min sajt hittar ni sött, salt och allt där i mellan. Jag som skriver är en mat- och vinnörd så på den här sajten finns recept, vintips, radioinslag, artiklar om resor som jag gjort och kanske ett och annat tips på var du äter och dricker gott.

Keep in touch

Twitter Instagram Pinterest Snapchat

Recent Posts

  • Egg Benedict extra vaganza till ditt härtegull.

    2021/01/22
  • Shakshouka till frukost, lunch, brunch eller vickning + lite om min bucketlist

    2021/01/21
  • Pizza! Hemgjord eller take away?

    2021/01/20
  • Lyx en vanlig grå tråktisdag med grön ärtsoppa, bubbel och små lila blommor.

    2021/01/19
  • Boeuf Bourguignon inspirerad av Julia Childs kan vara världens godaste gryta.

    2021/01/18

Categories

Tags Cloud

#Blogg100 Anette Rosvall asiatiskt bakat blåbär choklad dessert dricka efterrätt fest fira fisk fredagsmys fyllning förrätt God Jul gott grilla grillat jordgubbar jul kyckling kärlek kött köttfri måndag lax långkok midsommar ost paj party rabarber recept räkor smör smörgåstårta soppa svenskt kött sylt tips tävling tårta vardag vin vitt vin

Instagram

Följ mig på YouTube

https://youtu.be/wonThNBTPg8
https://www.youtube.com/watch?v=2CTf0dgygYY

Radio/TV/Tidning

  • Vem vill inte ha hårda paket till jul? Än finns det tid.

    2020/12/18
  • Viktigt att tänka på procenten till jul – Jag pratar på STAR FM

    2020/12/13
  • Jag vägrar en jul utan portvin och annat sött – Missa inte tipsen här eller på STAR FM.

    2020/12/04
  • Vi måste ju ändå snacka om glöggen tre goda glögg-tips på STAR FM.

    2020/11/27

Favoriter just nu!

Artikel om Öl och tunnbindning
Artikel om julbrygder
Artikel om hållbarhetsarbete i Kalifornien
Mat med kål
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Email
  • Bloglovin

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top