7,6K
Den kreolska grytan är en smarrig kombination av mild fläskfilé, rökigt paprika pulver och stingig kabanosskorv. Balansen blir perfekt med syrliga cornichons och salta små cornichoner. Jag blir alltid lika glad när min mamma lagar den och den passar lika bra på vardag som till fest. Det går att laga den med kyckling istället för fläskkött. Du, den är nästan ännu godare dagen efter så ett tips är att laga dubbelsats och slänga ner resterna i några lunchlådor.
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
4 comments
Alltså jag har redan gått och lagt mig och då hittar jag dina recept och både bilderna och ditt sätt att skriva gör mig så hungrig att jag nästan måste gå upp och laga mat nu (mitt i natten). Men jag får snällt hålla mig till imorgon. Kanske inte kan äta det till frukost men lunch måste ju funka . Å jag bara älskar din profilbild. Tack för inspirationen
Nämen tack för fina ord. Det är ju liksom det jag vill. Att inspirera till ätande och drickande. Jag känner mig som en lyckad matinspiratör 😉
Jag gör den utan korvar, det viktiga svarta oliver + syltlök lite av spad 2 till 3 vitlöksklyftor mycket grädde.
Låter drömigt gott!
Comments are closed.