Den 20:e oktober ska jag och mina kompisar ha något vi kallar för regnbågsmiddag. Vi har alla fått varsin färg och ingen får lägga till något som inte har den färgen. Jag ska göra en röd efterrätt och min kille ska göra en gul för- eller varmrätt. Resten av gästerna har fått färger som brunt, svart, vitt, lila och grönt. Det ska bli såååå spännande och se vad de andra har knåpat ihop.
Jag har använt mig av ett gammalt recept som jag publicerade för ett par år sedan i en av mina kokböcker. Men jag har så klart poppat till rätten en smula. Grunden är en getostcheesecake med halloninlagda rödbetor och honungskanderade valnötter. Men när ALLT ska vara rött/rosa så får man använda fantasin en smula. Jag färgade cheesecakefyllningen och degen med både lingonpuder och mixade rödbetor. De kanderade valnötterna gjorde jag lite som rosa brända mandlar. Jag tror att det kommer att bli makalöst gott! Jag tänkte servera portvin till för det tror jag kommer sitta som en smäck till alltsammans.