Igår hade jag funderingar om vilken paj som är godast! Vet fortfarande inte men visst är det också helt fantastiskt gott med äppelpaj? Här får du recept på Ullas äppelmazarin med aprikosglasyr och råkräm. Den här pajen har ett lite knaprigt, tuggigt skal som fylls med en sorts mazarinfyllning. På fyllningen lägger man ett lager äpplen lite snyggt. När pajen är färdiggräddad, glaserar man den med ett tunt lager aprikosmarmelad. Pajen blir galet snygg och lika god, du kan servera den med råkräm men den är nästan lika god utan…. Men du får också Lisbets äppelkaka och en fin fin tarte med rostad vit choklad och äpplen, vad sägs om det va? Du måste nog prova det också, eller hur?!
Apropå paj så kommer receptet på Ullas äppelmazarin med aprikosglasyr och råkräm
946
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/