När någon frågar mig vilken paj jag tycker är godast har jag svårt att bestämma mig. Men päron, ingefära och kardemumma ligger bra till. Lägger man till det knäckiga på toppen så kommer man nära himmelriket kan jag lova. Det enda problemet med den här pajen är att den är så god att den kan ta slut innan den hamnar hos dina gäster. Men om det är min favorit? Det vet jag inte för tänk vad gott det kan vara med vårens första rabarberpaj, syrlig och lagom söt. Eller så tänker jag på min salta mandelpaj. Men det kan lika gärna vara en hallonpaj med gräddig fyllning, eller knäckig tarte tatin, en mjuk och generös äppelpaj, en geggig med blåbär och lemoncurd, eller en choklad- och päronpaj. Ja, ska jag vara ärlig så har jag ingen aning vilken som är godast. Men päronpaj är ändå ju ändå päronpaj, eller vet du vilken paj som är din favorit?
Paj på höstens frukt – vad sägs om päron, mandel, ingefära och kardemumma?
1,K
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/