Idag fyller jag år och även om det knappt märks med tanke på allt regn, så är det faktiskt mitt i sommaren. Så här har det så klart varit i hela mitt liv, ja, att jag har fyllt år mitt i sommaren alltså. På sommaren är man ju sällan hemma, så när jag var liten hade jag mycket sällan kalas. Det har jag tagit igen med dunder och brak som vuxen. Jag firar alltid, och oftast med fler människor än jag har mat och stolar till 😉 Jag älskar att ha fest och självklart skall det ätas tårta. Vet inte riktigt men tror att det blir en sån här ungefär.
Kakreceptet på Devilsfoodcake är ifrån boken Det bästa ifrån Magnolia Bakery New York. Det är en härlig fluffig chokladig kaka. Men toppingen av Caramel- & Baileysfrosting gjorde jag och Emma när vi jobbade med Bailys. Nu finns det minst fyra varianter på den gräddiga likören. Alla med lite olika smakbild. Din frosting kan alltså få extra smak av kaffe, whisky, mörk choklad, mandel eller den vanliga varianten med mjölkchoklad. Prova vettja!
6 comments
HURRRA! HURRRA! HURRA! HUUUUUURRRRRRA!!!
Hurra för dig!! Kalaset kommer ju bli succé om du ska bjuda på en sån tårta. Den är fantastisk och det säger jag av egen erfarenhet. Fick smaka på den när du och Emma hade gjort den till bloggeventet 🙂
Ha en underbar födelsedag!! 🙂
Tack! Jo precis det är exakt samma tårta, eller exakt den för att vara precis 😉
Hjärtliga gratulationer på din dag!
Det här blir kanske makens försenade födelsedagstårta. Den verkar vara gudomligt god!
GRATTIS!
Jäkla så god den ser ut!
Den är jättegod, bottnarna är tunga och chokladiga, och frostingen är precis lagom söt och geggig.
Comments are closed.