Del två av kakor i långpanna bjuder på frasig mandelkaka med persika och lavendel. Det här receptet har jag fått av en mycket trevlig fransk kock som jag träffade på Mallorca. Nu vill jag att du blundar och tänker på de orden saftiga persikor (funkar med burkvariant också nu när det är vinter) tillsammans med lavendeldoft och mandelsmak. Den får i alla fall mig att tänka på vår och sommar på samma gång. Gärna tillsammans med en kopp kaffe på stranden, med sand mellan tårna och huden lite så där solsträv som den blir på eftermiddagen. Så när jag blundar och sätter tänderna i den här godingen så drömma jag mig bort till eftermiddagsfika på sommaren. Prova vetja och berätta var du landar.
Kakor i långpanna – del 2 – Frasig mandelkaka med persika och lavendel.
450
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg