Gästspel hos Ulrika!

Torsdag den 18:e juli sladdar jag in på ladan Hemma hos Ulrika i Ronehamn, Gotland och bjuder på njutning på hög nivå. Vad sägs om en smarrig 4-rätters meny med ett passade vinpaket.

Det blir alltså en riktig njutarkväll i Ulrikas lada med sånt som jag gillar. Mat & vin i skön kombination, jag vill att smakerna ska dansa tango i din mun. Jag berättar varför jag tycket att kombinationerna funkar så bra och försöker på mitt sätt se till att du får en torsdag med guldkant.

Menyn ser ut så här:
Snabbpicklad rödbets-carpaccio med getostkräm, ramslöksolja och krisp på surdegsbröd.

Lammkorv med grillad kål, äpple, brynt smör, öl- och vitlökssky samt gotländsk senap.

Ostar från ön med tillbehör

Säsongens bär och frukt i kryddig sockerlag med vispad crème
fraiche med mynta.

Vill du boka bord så klicka på den här länken!


Hoppas vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *