Just nu är det sorgliga tider för oss som gillar fläskkött. Jag håller tummarna hårt och innerligt och hoppas de får ordning på svinpesten som härjar bland vildsvinen så vi kan njuta av det goda fläsket från Sverige snart igen. För om du någonsin har tvivlat på om du gillar fläskkotletter så har jag recept som kommer att få dig på andra tankar. Ett som bjuder på smarrig äpplemoutarda, ett örtsmör och en bakad vitkål. Ett annat långbakat fläsklägg med kimchi, syrad gurka och chilimajonnäs med inspiration från David Chang och Momofuko. Ytterligare ett som jag och min begåvade son plockat fram som bjuder på nattbakad fläsksida, en cidersås, gremolata och ättiksbakade chips… Ja ni hör Gris är fantastiskt gott! På bilden ser du fläskkotletter i bit som får baka med något jag kallar djävulstomater. Det är också fantastiskt smarrigt. Så ja ni förstår att jag hoppas på goda gristider!
Fläskkotletter i djävulstomater
705
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg