Förra året gjorde jag ett jobb till en uppdragsgivare med tre olika sorters semlor samt gott sött vin därtill. Nu funderar jag på om semlor kan vara meningen med livet? För titta bara på bilden, hur lycklig jag ser ut. Så kanske kan vi komma överens om att vi kan vända oss med glittriga ögon och grädde på nosen mot just semmeltiderna. Därför bjuder jag på en da capo på kärleksbarnet mellan en semla och en kladdkaka som jag gärna serverar portvin till! Dessutom får ni även recept på en magiskt chokladsemla med rostad hasselnötsfyllning, där jag häller Rivesaltes i glaset. Men som om det inte vore nog så hittar ni också ett recept på en briochesemla med skön apelsin- och aprikosfyllning som får sällskap av en pärlande, aprikosig dryck som heter Nivole.
Vassegoda livet börjar nu!
Tre olika sorters semlor, gott sött vin därtill kan det vara meningen med livet?
1,3K