Anette Rosvall
Kokboksförfattare, receptkreatör, mat- & vinskribent,
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt med mig!

En varmkorv med bröd och senap kan vara räddningen på dagen.

by Anette Rosvall 2023/08/22
written by Anette Rosvall 2023/08/22
1,6K

Ibland kommer jag på alldeles för sent att jag inte ätit ett smack sedan frukost. Det kan vara för att jag haft en massa möten, sprungit runt och gjort en massa ärenden eller bara legat på soffan och drömt mig bort. Men så plötsligt mitt i en tanke blir jag så hungrig att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Då köper jag gärna en kokt korv med bröd och senap en bra räddning för mig. Jag gillar stark senap och uppskattar om och när brödet är varmt och lite räfflat.

Men om man nu har lite tid så kan man göra egna korvar på en hel massa olika sätt. Ja, och nu när tomater och lök är i säsong så kan man ju klämma till med att koka sin egen ketchup också. Här nedanför hittar du även ett recept på en whiskydoftande senap. Ja jobbar man på det viset då blir ju så klart en varmkorv med bröd en lite mer kulinarisk upplevelse än ovan. Men om du måste välja vilken snabbmat äter du helst?

Pigs in blanket – inbakade kryddiga korvar
Korvplanka med gratinerat mos
Condiments bl a whiskydoftande senap
Hemlagad ketchup
0 comments 0 FacebookPinterestEmail
Anette Rosvall

Föregående inlägg
En fänkålsgravad lax med en krispig, fräsch sallad med fänkål
Nästa inlägg
Vaniljdoftande fluffig råkräm en enklare variant på vaniljsås.

Du borde verkligen prova det här också!

Apelsin i säsong – sol i varje klyfta

2025/11/12

Potatisvåfflor – som en råraka i förklädnad

2025/11/10

Viltstek med selleristomp, rödvinssky och Café de Paris-smör...

2025/11/06

Pasta alla Norma – en smak av Sicilien

2025/11/03

Fredagsmys med bubblor – ostfyllda gougères och annat...

2025/10/31

Bästa restmaten – Arrancini små risbollar med stora...

2025/10/29

Halstrad lax med soyaglace

2025/10/27

Det behövs en värmande drink! Varför inte en...

2025/10/23

Nyponsoppa – en god soppa med känsla av...

2025/10/20

Pinsa istället för Pizza – snabbt, gott och...

2025/10/15

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Sugar, spice & everything nice!

Att äta och dricka det måste man ju. Jag vill hjälpa dig att då det charmigt, vackert och gott. Här på min sajt hittar ni sött, salt och allt där i mellan. Jag som skriver är en mat- och vinnörd så på den här sajten finns recept, vintips, radioinslag, artiklar om resor som jag gjort och kanske ett och annat tips på var du äter och dricker gott.

Keep in touch

Twitter Instagram Pinterest Snapchat

Recent Posts

  • Apelsin i säsong – sol i varje klyfta

    2025/11/12
  • Potatisvåfflor – som en råraka i förklädnad

    2025/11/10
  • Viltstek med selleristomp, rödvinssky och Café de Paris-smör – JA TACK!

    2025/11/06
  • Pasta alla Norma – en smak av Sicilien

    2025/11/03
  • Fredagsmys med bubblor – ostfyllda gougères och annat gott till mousserande viner.

    2025/10/31

Categories

Tags Cloud

#Blogg100 Anette Rosvall asiatiskt blåbär choklad dessert dricka efterrätt fest fisk fredagsmys fredag tillsammans frukt förrätt gott grilla grillat hallon julmat korv kyckling kärlek kött köttfri måndag lätt långkok Mat&Dryck midsommar mums nyår ost paj party pasta rabarber recept räkor smör soppa svenskt kött sylt tips tävling vardag vintips

Instagram

Hör av dig till mig!

Har du en fråga, en kommentar, ris eller ros. Vill du samarbeta på något sätt eller har du bara något fint att säga. Jag viill gärna höra vad du har på hjärtat! Skicka ett meddelande via någon av mina sociala medier. Klicka på ikonerna här bredvid, jag svarar så fort jag kan!

Ticketack!

Facebook Instagram Email
Anette Rosvall
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt med mig!