Anette Rosvall
Kokboksförfattare, receptkreatör, mat- & vinskribent,
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt

Hur kunde det hända? Jag missade ytterligare en viktigt dag!

by Anette Rosvall 2022/10/22
written by Anette Rosvall 2022/10/22
921

Igår var en viktig dag för då var det dags att fira Champagnen. Vilken tur att den inföll på en fredag, får då kan jag ju fira idag istället. Jag har skrivit mycket om denna min favoritdryck. Jag puffar här nedanför för några av artiklarna om den ädla drycken och om du mot förmodan skulle få en liten skvätt över så finns även ett recept på en mycket god champagnemousse. Enjoy!

Kollegor och champagne
Tisdagstipset! Champagne från Diebolt-Vallois
Roséchampagne är romantiskt
Champagnemousse, bär & maräng
0 comment 0 FacebookPinterestEmail
Anette Rosvall

previous post
Battenberg… en kunglig brittisk kaka.
next post
Shepherds Pie med mumsig selleritvist

You may also like

Fredag med guldkant = Sauce Diane, syrlig tomatsallad...

2023/03/31

Skryta lite för de jobb jag gjort på...

2023/03/30

Här tipsar jag om några av mina bästa...

2023/03/26

Känner du till Albariño eller Alvarinho en populär...

2023/03/20

Halleluja! Jag har ätit Albins rödvinsbrässerade högrev!

2023/03/10

Magnumflaska för att storleken ibland har betydelse…

2023/01/27

Do you like Pina Colada? JA absolut!

2023/01/19

Semla nummer ett är en variant med choklad...

2023/01/17

Januari månad och alkoholfria alternativ.

2023/01/14

Amarone + Janssons frestelse = sant!

2022/12/19

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Sugar, spice & everything nice!

Att äta och dricka det måste man ju. Jag vill hjälpa dig att då det charmigt, vackert och gott. Här på min sajt hittar ni sött, salt och allt där i mellan. Jag som skriver är en mat- och vinnörd så på den här sajten finns recept, vintips, radioinslag, artiklar om resor som jag gjort och kanske ett och annat tips på var du äter och dricker gott.

Keep in touch

Twitter Instagram Pinterest Snapchat

Recent Posts

  • Du måste prova att baka Monikas limpa!

    2023/04/01
  • Fredag med guldkant = Sauce Diane, syrlig tomatsallad och ett smackedäng rödpang

    2023/03/31
  • Skryta lite för de jobb jag gjort på sistone borde man ju kunna få göra utan att skämmas?

    2023/03/30
  • Salig åminnelse – Jag tror jag lagar svärmorsans Pascha i påsk.

    2023/03/29
  • Riesling kommer i massor av olika färger och smaker.

    2023/03/27

Categories

Tags Cloud

#Blogg100 Anette Rosvall asiatiskt bakat blåbär choklad dessert dricka efterrätt fest fira fisk fredagsmys fyllning förrätt God Jul gott grilla grillat hallon kaka korv kyckling kärlek kött köttfri måndag lax lätt långkok midsommar nyår ost paj party pasta rabarber recept smör soppa svenskt kött tips tårta vitt vin ägg äpple

Instagram

Följ mig på YouTube

https://youtu.be/wonThNBTPg8
https://www.youtube.com/watch?v=2CTf0dgygYY

Samarbeten

  • Skryta lite för de jobb jag gjort på sistone borde man ju kunna få göra utan att skämmas?

    2023/03/30
  • Men då är det äntligen dags för semlor. Fettisdagen är här!

    2023/02/21
  • Do you like Pina Colada? JA absolut!

    2023/01/19
  • Semla nummer ett är en variant med choklad och hasselnötter.

    2023/01/17

Media & TV/Radio

  • Filmer jag gillar och goda viner.

    2022/03/08
  • Räkor och vin, radiosnack!

    2022/02/23
  • Billiga bra vita viner

    2022/01/31
  • Viktigt att tänka på procenten till jul – alkoholfria tips till julbordet.

    2021/12/20
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Email
  • Bloglovin

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
Anette Rosvall
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt