Jag hoppas innerligt att ni redan har börjat baka pajer? Ja! för det finns ju så galet många goda varianter. Sedan hoppas jag innerligt att ni även har någon sorts sås till! För det mesta lagar jag min alldeles egna vaniljsås med vaniljstång, grädde och äggulor som långsamt sjuder till en tjock fluffig variant. Som jag så klart helst pimpar lite extra med rom eller whisky och dessutom alltid lite extra vispad grädde. Ibland så blir jag lat och köper färdig men om man är någonstans mitt i mellan lat och ambitiös så kan man alltid vispa ihop en råkräm till sin paj. Det är en variant som smakar gott, som inte innehåller massa onödiga E-ämnen och som är väldans lätt att göra.
Men först bjuder jag på en massa goda pajer som du absolut måste prova! Förresten vilken är din favorit? Jag tror att det lutar åt blåbärspaj för min del (men det kräver att jag har förkläde eller haklapp för jag spiller alltid på mig haha)